×

Moroccan oil יתרונות

לרכישת שמן מרוקאי לחצו כאן >

שמן מרוקאי הוא שמן שמפיקים אותו בתהליך אורגני מהגרעינים של עץ הארגן. עץ זה מקורו במרוקו ומכאן נגזר שמו של השמן – MOROCCAN OIL או בשמו המוכר יותר, moroccan oil ובקיצור, שמן מרוקאי. השמן הזה עשיר מאוד בחומרים מזינים שיש להם תועלת רבה. בין היתר מכיל השמן חומצות שומן של ויטמין E ויטמין זה ידוע כמועיל ביותר לעורנו ולשער ראשנו. עובדה זו הפכה את השמן לשימושי ולמבוקש מאוד בעולם הקוסמטיקה.

מהם היתרונות של moroccan oil?

  • ספק לחות מעולה – Maroccan oil מכיל חומצות שומן מעולות אשר נספגות בעור הגוף שלנו בקלות רבה. כתוצאה מהשימוש בשמן מקבל העור היבש מרקם שומני. ואכן זו הסיבה לכך ששמן זה משמש כקרם לחות לעור יבש. השמן מטפל בעור היבש בצורה אידיאלית, הוא לא גורם לגירויים בדומה לקרמים שונים. לאחר טפטוף של כמה טיפות יש לשפשף את האזור ולעזור לשמן להיספג בעור.
  • מעניק ברק – שמן הארגן המרוקאי מעניק לשיער שלנו ברק טבעי והוא מתאים לשיער חלק ומתולתל כאחד. צורת היישום הוא טפטוף של מספר טיפות על כפות הידיים ולאחר שפשוף מעבירים את הידיים על השיער. התוצאה היא ברק מידי שהשיער שלך יעטה.
  • מרכך שיער – השמן מוכיח את עצמו כמרכך שיער מעולה. הוא מטפל גם בקצוות שיער מפוצלים ובשיער מקורזל.
  • טיפול אנטי אייג'ינג– לאחר שימוש בשמן המרוקאי העור מקבל זוהר וגמישות. וזאת בשל היות השמן נוגד חמצון. מומלץ לעסות עם מספר טיפות שמן את העור של הפנים ושל הצוואר לפני השינה. במהלך הלילה השמן ישלים את הפעולה.
  • טיפול באקנה – חומצות השומן של ויטמין E מרגיע את העור ומתקן עור פגום זו הסיבה לכך שהשמן יועיל מאוד גם לעור אקנתי. הוא מזין את העור ועוזר לו להשתקם ולהראות חלק ובריא יותר.
  • סימני מתיחה – היות והשמן מעניק לעור גמישות הוא נמצא גם יעיל בטיפול במתיחת העור בתהליך ההיריון. מריחת השמן מונעת היווצרות סימנים של מתיחה.

Maroccan oil וסגולותיו לטיפוח השיער


במרוקו צומח לו עץ מיוחד, אשר מותאם מאין כמוהו לאקלים המדברי. העץ, ארגן שמו, משמש את האוכלוסייה המקומית למגוון שימושים. מסתבר כי השמן שמופק מאגוזים הגדלים על העץ המרוקאי נחשב לתכשיר יוצא מן הכלל. זהו Maroccan oil המפורסם. וכעת נכיר את סגולותיו המצוינות, הטובות לטיפוח בכלל ולטיפוח השיער בפרט. 


Maroccan oil וסגולות השמן 


אם את חושבת כי אפשר להשוות את השמן המיוחד שמגיע ממרוקו לשמנים אחרים, את חייבת לשמוע עובדה חשובה. בזכות סגולותיו של השמן הזה והביקוש לו, הוא נחשב לאחד השמנים הכי יקרים בעולם. השמן מכיל חומצות שומן מעולות וכן ויטמין E. הוא מכיל אנטי אוקסידנטים ושפע של מינרלים. הוא ככל הנראה אחד החומרים הטבעיים הכי חזקים לחיזוק השיער. ההשפעה שלו מדהימה ומורגשת להפליא. אגב, השמן מעולה לטיפוח הגוף בכלל. הוא מטפח את העור בצורה שאין כמוהו, טוב יותר ממבחר התכשירים מעשי ידי אדם. הוא גם מעולה לריכוך השיער ויש לו עוד תועלות נוספות. 


נספג ומעשיר ביתר קלות 


מטבעו, Maroccan oil נספג ומעשיר את העור והשיער ביתר קלות. ממש כאילו נברא לשם כך. הוא טוב מאין כמוהו לטיפוח עור סדוק, לטיפול בשיער יבש. כחומר טבעי לחלוטין, הוא לא יוצר תגובה אלרגנית אשר מפריעה במיוחד לאנשים בעלי עור רגיש. מספיק למרוח כמה טיפות וכבר ההשפעה המבורכת מורגשת היטב. 


לטיפוח השיער וגם טוב לעור 


השימוש בשמן מתאים כמעט לכל סוגי השיער, הוא טוב לשיער גלי, חלק או מתולתל. פשוט מורחים מעט על כף היד ומשם מעסים את השיער והקרקפת. השמן טוב לריכוך והבראת שיער פגום וטיפול בשיער שרוף או קצוות מפוצלים. בשמן המיוחד אפשר ואף מומלץ להשתמש כתחליף טבעי למוצרי קוסמטיקה שונים. הוא מצעיר את העור, טוב לעור הפנים ואפשר גם למרוח על הצוואר. טוב אפילו לטיפול בפצעי בגרות והגמשת העור. 
כעת לשאלה שאת בוודאי שואלת, היכן ניתן להשיג Maroccan oil. התשובה - יופי פלוס. המקום שלך לטיפוח השיער, מוצרי שיער, צבעי שיער ואמפולות. כל מה שאת צריכה לשיער בריא, יפה ומרהיב. 


כאשר אתם שומעים את הביטוי שמן מרוקאי ודאי עולה בראשכם תמונה של מאכלים מרוקאים כפי שאנחנו רגילים לראות בכל תוכניות הבישול. אך שמן מרוקאי הינו מוצר אשר שונה לחלוטין מכל המוצרים הקשורים באוכל מרוקאי מסורתי. 
Maroccan oil – שמן מרוקאי ידוע גם בשם "שמן הארגן". שמן זה מופק מפירות עץ הארגן אשר גדל אך ורק באזור הרי האטלס שבמרוקו. נשות מרוקו מכירות כבר מזמן את סגולותיו של שמן הארגן והן עושות בו שימוש לצורך טיפוח שיערן במשך מאות שנים, עבורן לא מדובר במוצר טרנדי אלא במוצר הקשור קשר הדוק עם תרבות המקום. יתרונותיו של שמן זה הן רבות. השמן עשיר מאוד בחומצות חיוניות ומזינות ובוויטמינים חיוניים אשר מזינים את השיער שלנו ואת עור הפנים. נמצא כי השמן המרוקאי מכיל : אומגה 3,6, 9 ובוויטמין E.  


מוצרי שמן מרוקאי


כיום ניתן למצוא בשווקים Maroccan oil – שמן מרוקאי בכל מיני צורות כגון מסכות לשיער לדוגמה. כמו כן ישנם שמנים אשר מופצים בבקבוקים מיוחדים ומכילים את השמן בצורה הטבעית שלו. מומלץ לזלף כמה טיפות מהשמן על השיער ולמרוח. מספיקות כמה טיפות בודדות בכדי להעניק לשיער מראה חיוני וזוהר אשר יחזיק למשך מספק ימים. בנוסף לכך, ניתן להוסיף את השמן הטבעי למסכת ההזנה בה את משתמשת. השמן יעניק לשיער מראה מסודר יותר ובריא.  כיום השמן המרוקאי נחשב בשוק לאחד השמנים האיכותיים ביותר בהם ניתן להשתמש והביקוש לשמן הפך להיות פופולארי מאוד. חשוב לדעת שהשמן טוב יותר כאשר הוא מגיע בצורה הטבעית שלו, כפי שנשות מרוקו משתמשות בו, בניגוד לתכשירים שונים בהם מוהלים את השמן בחומרים נוספים בכדי להוזיל את עלויות השיווק שלו. חשוב להבין שבסופו של דבר אין כמו הדבר האמיתי.  גם החומרים האחרים אשר נמכרים בשוק הינם חומרים טובים ויכולים להיות איכותיים ולהעניק תוצאות טובות, אך השמן בצורה הטבעית שלו הוא הטוב ביותר. הודות לוויטמינים וחומצות השומן המצויים בשמן ניתן לעשות בו שימוש לצורך הזנת השיער ולצורך הזנת עור הפנים. מכל מקום מובטח לכם פינוק מושלם ותוצאות נהדרות. 
 

המקום שלכם למוצרי טיפוח

רוצים לרכוש מוצרי טיפוח? Moroccan oil הוא מוצר מוביל ופופולארי שיוכל לשמש גם אתכם! בואו לקבל פרטים אצלנו ביופי פלוס.

Moroccan oil