×

Maroccan oil יתרונות

לרכישת שמן מרוקאי לחצו כאן >

שמן מרוקאי הוא שמן שמפיקים אותו בתהליך אורגני מהגרעינים של עץ הארגן. עץ זה מקורו במרוקו ומכאן נגזר שמו של השמן – MOROCCANOIL או בשמו המוכר יותר, maroccan oil ובקיצור, שמן מרוקאי. השמן הזה עשיר מאוד בחומרים מזינים שיש להם תועלת רבה. בין היתר מכיל השמן חומצות שומן של ויטמין E ויטמין זה ידוע כמועיל ביותר לעורנו ולשער ראשנו. עובדה זו הפכה את השמן לשימושי ולמבוקש מאוד בעולם הקוסמטיקה.

מהם היתרונות של maroccan oil?

  • ספק לחות מעולה – Maroccan oil מכיל חומצות שומן מעולות אשר נספגות בעור הגוף שלנו בקלות רבה. כתוצאה מהשימוש בשמן מקבל העור היבש מרקם שומני. ואכן זו הסיבה לכך ששמן זה משמש כקרם לחות לעור יבש. השמן מטפל בעור היבש בצורה אידיאלית, הוא לא גורם לגירויים בדומה לקרמים שונים. לאחר טפטוף של כמה טיפות יש לשפשף את האזור ולעזור לשמן להיספג בעור.
  • מעניק ברק – שמן הארגן המרוקאי מעניק לשיער שלנו ברק טבעי והוא מתאים לשיער חלק ומתולתל כאחד. צורת היישום הוא טפטוף של מספר טיפות על כפות הידיים ולאחר שפשוף מעבירים את הידיים על השיער. התוצאה היא ברק מידי שהשיער שלך יעטה.
  • מרכך שיער – השמן מוכיח את עצמו כמרכך שיער מעולה. הוא מטפל גם בקצוות שיער מפוצלים ובשיער מקורזל.
  • טיפול אנטי אייג'ינג– לאחר שימוש בשמן המרוקאי העור מקבל זוהר וגמישות. וזאת בשל היות השמן נוגד חמצון. מומלץ לעסות עם מספר טיפות שמן את העור של הפנים ושל הצוואר לפני השינה. במהלך הלילה השמן ישלים את הפעולה.
  • טיפול באקנה – חומצות השומן של ויטמין E מרגיע את העור ומתקן עור פגום זו הסיבה לכך שהשמן יועיל מאוד גם לעור אקנתי. הוא מזין את העור ועוזר לו להשתקם ולהראות חלק ובריא יותר.
  • סימני מתיחה – היות והשמן מעניק לעור גמישות הוא נמצא גם יעיל בטיפול במתיחת העור בתהליך ההיריון. מריחת השמן מונעת היווצרות סימנים של מתיחה.

המקום שלכם למוצרי טיפוח

רוצים לרכוש מוצרי טיפוח? Maroccan oil הוא מוצר מוביל ופופולארי שיוכל לשמש גם אתכם! בואו לקבל פרטים אצלנו ביופי פלוס.

Maroccan oil